Έρχεται και ημερολόγιο βασισμένο στο “Becoming”

Νέα

To best seller της Michelle Obama αποκτά ένα “αδερφάκι”, γεμάτο ασκήσεις και φράσεις για μια καλύτερη ζωή.

Το best-seller της Michelle Obama “Becoming”, αποκτά ένα μικρό αδερφάκι σε λίγες ημέρες. Δεν πρόκειται για βιβλίο αλλά για ένα ημερολόγιο το οποίο έχει τίτλο “Becoming: A Guided Journal for Discovering Your Voice” και περιέχει πάνω από 150 ερωτήσεις αλλά και αποσπάσματα του βιβλίου.

Στις σελίδες του, μέσα από ερωτήσεις, καλείσαι να καταγράψεις συναισθήματα, σκέψεις. Το πότε κάνεις αυτή την καταγραφή, εξαρτάται από εσένα καθώς δεν υπάρχουν τυπωμένες οι ημερομηνίες.

Στόχος “να βοηθηθεί ο αναγνώστης στο να σκεφτεί τη δική του ιστορία, τους στόχους, τις προσκλήσεις, τα όνειρά του και το μέλλον που ονειρεύεται για τον εαυτό και την κοινότητά του”.

Η κυκλοφορία του ημερολογίου έχει οριστεί για τις 19 Νοέμβρη στην Αμερική, ενώ η PenguinRandom House η οποία έχει τα δικαιώματα, αναφέρει ότι πολλές χώρες θα προχωρήσουν σε μετάφραση και έκδοση του. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν η Athens Bookstore Publications θα εκδώσει το συγκεκριμένο ημερολόγιο στα ελληνικά!

To Mybookmark.gr είναι ένα site για το βιβλίο. Εδώ θα βρεις μερικά από τα πιο σημαντικά νέα για εκδόσεις και συγγραφείς, θα κάνεις βόλτες σε διάφορα βιβλιοφιλικά μέρη του κόσμου, θα διαβάσεις βιβλιοπαρουσιάσεις και πολλά άλλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολούθησε το Mybookmark.gr στο Instagram!Ένα feed γεμάτο βιβλία. Τα λέμε κι εκεί.