Έρχεται το 23ο παζάρι βιβλίου!

Αgenda


Η πλατεία Κοτζιά γεμίζει και πάλι βιβλία σε απίστευτες τιμές.

Δε χρειάζεται να έχεις ένα μεγάλο budget για να κάνεις ποδαρικό στη νέα χρονιά με πολλά βιβλία. Το Παζάρι Βιβλίου είναι εδώ για 23η χρονιά και σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις αξιόλογα βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ!

Από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, κάνε μια βόλτα από την Πλατεία Κοτζιά, ρίξε μια ματιά σε μερικούς από τους 9.000 τίτλους και μην αντισταθείς να αποκτήσεις κάποιον, αφού οι εκπτώσεις στις τιμές θα ξεπερνούν το 70%!

Κάνει δεν κάνει κρύο, μη σε νοιάζει. Η εγκατάσταση του παζαριού είναι μεν υπαίθρια, αλλά σύγχρονη, στεγασμένη και θερμαινόμενη, ώστε να απολαύσεις τη βόλτα σου χωρίς αντιπερισπασμούς.

Στο 23ο Παζάρι Βιβλίου με μότο και φέτος “Το βιβλίο είναι η δύναμή σου”, συμμετέχουν 200 εκδότες. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ θα λειτουργεί καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Η διοργάνωση είναι του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου (ΕΝ.ΕΛ.ΒΙ.) και του Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (Σ.Ε.Β.Α.), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

To Mybookmark.gr είναι ένα site για το βιβλίο. Εδώ θα βρεις μερικά από τα πιο σημαντικά νέα για εκδόσεις και συγγραφείς, θα κάνεις βόλτες σε διάφορα βιβλιοφιλικά μέρη του κόσμου, θα διαβάσεις βιβλιοπαρουσιάσεις και πολλά άλλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολούθησε το Mybookmark.gr στο Instagram!Ένα feed γεμάτο βιβλία. Τα λέμε κι εκεί.