Ανοιξιάτικο bazaar από τις εκδόσεις Διάπλαση

Νέα

Ώρα για ψώνια!

Το ότι η Αθήνα έγινε παγκόσμια πρωτεύουσα Βιβλίου, δε μεταφράζεται μόνο σε ομιλίες για το βιβλίο και κεντρικές μεγάλες εκδηλώσεις. Αυτή η χρονιά είναι γεμάτη με βιβλιοευκαιρίες κάθε είδους!

Να ας πούμε, τα bazaar. Αυτή τη φορά, μαθαίνω ότι κάνουν οι Εκδόσεις Διάπλαση ένα, από τις 7 Μαΐου ως τις 19 Μαΐου. Στη σχετική ανακοίνωση, γίνεται λόγος για εκπτώσεις έως 70% σε όλες τις σειρές των Εκδόσεων, ενηλίκων και παιδικών! Not bad…

Επίσης, διαβάζω ότι θα υπάρχουν πολλά βιβλία με ξεχωριστή γενική αφιέρωση. Α, και αυτή την περιγραφή:

Μια γιορτή για το βιβλίο, που σκοπό έχει να γίνει ακόμα πιο προσιτό στον αναγνώστη και να καλύψει τις αναγνωστικές ανάγκες όλης της οικογένειας, από το παιδί και τον έφηβο, στο γονιό. Ένα μοναδικό ανοιξιάτικο bazaar, που δίνει την ευκαιρία για ανεφοδιασμό σκέψης.

Αν τα βρίσκεις όλα αυτά ενδιαφέροντα, λοιπόν, ξεκίνα να σημειώνεις:

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στις Εκδόεις Διάπλαση (Χαριλάου Τρικούπη 76, Αθήνα), τις καθημερινές 8:30 – 16:30 και τα Σάββατα 10:00 – 15:00.

 

*Kεντρική φωτογραφία από το Facebook των Εκδόσεων Διάπλαση

To Mybookmark.gr είναι ένα site για το βιβλίο. Εδώ θα βρεις μερικά από τα πιο σημαντικά νέα για εκδόσεις και συγγραφείς, θα κάνεις βόλτες σε διάφορα βιβλιοφιλικά μέρη του κόσμου, θα διαβάσεις βιβλιοπαρουσιάσεις και πολλά άλλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολούθησε το Mybookmark.gr στο Instagram!Ένα feed γεμάτο βιβλία. Τα λέμε κι εκεί.